Vi hjälper dig med dina stötdämpare i Göteborg

Behöver du hjälp med din bils stötdämpare i Göteborg? Välkommen in till vår verkstad på Tagenevägen 15B – inte långt från IKEA Bäckebol och Plantagen. Vi ser till att dina stötdämpare är korrekt monterade och kan också helt byta ut dem vid behov. Boka tid i menyn ovan när det passar dig – eller ring oss på 031 – 775 80 50 alternativt maila på butik.goteborg@bestdrive.se, så hjälper vi dig.

 

När behöver jag se över min bils stötdämpare?

På BestDrive Tagene rekommenderar vi att du ser över din bils stötdämpare om du märker att bilen känns ostabil eller om det läcker olja från stötdämparna. Det är även bra att se över stötdämparna om däcken är snedslitna. Du kan dessutom märka av att stötdämparna är dåliga om du kör på ojämna vägar och fjädringen slår i botten.

 

Snedslitna däck och att bilen känns orolig att köra kan dock också bero på en felaktig hjulinställning. Detta kan vi självklart också hjälpa dig att åtgärda. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig till rätt hjulinställning här.

 

Generellt sett rekommenderar vi att du som rutin alltid ser över bilens stötdämpare var 2000:e mil. Är bilen tungt lastad eller om du kör med släp bör stötdämparna ses över oftare.

 

Hör med oss på BestDrive Tagene – vi finns till för att hjälpa dig med dina stötdämpare på plats i vår verkstad i Göteborg.

 

Spara pengar med välmående stötdämpare

Dåliga stötdämpare innebär inte bara en påtaglig säkerhetsrisk – det kan också innebära ett större hål i plånboken. Om stötdämparna är dåliga påverkar detta nämligen däcken så till vida att de slits snabbare. Ännu värre slitage blir det om även däcken lufttryck är för lågt. Vänta därför inte med att se över dina stötdämpare, speciellt om du anar oråd. Det lönar sig att underhålla det du har.

 

Välkommen in till oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss:

BestDrive Tagene
Tagenevägen 15B
425 37 Göteborg

 

Ring oss på: 031-222 444

Mail: butik.goteborg@bestdrive.se

 Öppettider:

Måndag – torsdag. 08.00 – 17.00.

Fredag: 08.00 – 16.30.