Lastbilsservice i Göteborg avseende däck

På BestDrive Tagene erbjuder vi även lastbilsservice/däckservice för bussar och lastbilar som är i behov av såväl däckreparationer som kompletta däckbyten. Vi kan även hjälpa dig med däckservice på entreprenadmaskiner och andra tunga fordon. Välkommen att ringa oss på 031 – 775 80 50 för att ställa dina frågor eller hitta en passande tid för däckservice till din lastbil, buss, entreprenadmaskin eller annat tungt fordon. Vår verkstad finns på Tagenevägen 15B – i närheten av IKEA Bäckebol. Vi har även jour dygnet-runt om behovet skulle uppstå, till exempel vid en punktering eller annan däckskada som gör att du ofrivilligt tvingas bli stillastående med ditt tunga fordon.

 

Välkommen in till oss!

 

Extra förmånligt för dig med buss och lastbil

 

Som dotterbolag till Continental Däck Sverige AB har vi på BestDrive även en förmånlig upphandling för dig som äger ett tungt fordon – Conti360. Conti360 är en däckservice som du har tillgång till på 14 marknader i Europa. Tjänsten innebär i korthet att du som kund får ett skräddarsydd däckservicepaket som ger dig såväl förmånliga priser på däck som service. I paketet ingår också kostnadsfria inspektioner av dina däck. Kontakta oss, så berättar vi mer.

 

För åkerier & entreprenad

 

Hos BestDrive Tagene är du även välkommen in för all typ av däckservice för anläggnings- och entreprenadsfordon och traktorer. Ring, maila eller kom in till oss om du är osäker på om vi hanterar din typ av däck. Du når oss på 031-775 80 50 eller butik.goteborg@bestdrive.se.

Kontakta oss:

BestDrive Tagene
Tagenevägen 15B
425 37 Göteborg

 

Ring oss på: 031-222 444

Mail: butik.goteborg@bestdrive.se

 Öppettider:

Måndag – torsdag. 08.00 – 17.00.

Fredag: 08.00 – 16.30.