Vinterdäck i Göteborg – Byt eller köp hos BestDrive

Vinterväglagen träder i kraft 1/12 och krav på vinterdäck gäller fram tills den 31/3. Dubbdäck får användas från den 1/10 fram till och med 15 april. Vi byter gärna dina vinterdäck och säljer även nya testvinnande vinterdäck från t ex Continental och Gislaved. Boka tid för ditt däckbyte via telefon, mail eller med vårt onlinebokningsformulär. Du kan även se vårt sortiment av nya vinterdäck direkt på vår webbplats. Varmt välkommen till BestDrive Tagene. Vi ser till att du rullar säkert i vinter!

 

– Jag vill byta mina däck

Behöver du hjälp med att byta till vinterdäck? Vi byter dina däck och gör dessutom en analys av hjulen för att säkerställa däckens kvalitet innan du rullar ut på vägarna. Kylan kan slå till snabbt så boka gärna tid för skifte till vinterdäck i god tid så att du står väl förberedd. Från den 1:e oktober till den 15 april är det tillåtet att köra med dubbdäck.

 

– Jag vill ha nya vinterdäck

Behöver du nya vinterdäck? Se vårt sortiment av vinterdäck från Continental och Gislaved online och låt vår däckväljare hjälpa dig till rätt däck för din bil. Självklart är du även välkommen in till vår verkstad i Göteborg så hjälper vi dig till rätt vinterdäck. Då bjuder vi gärna på gott kaffe!

 

– Jag vill läsa mer om vintervägslagen

Vad gäller egentligen när kylan slår till? BestDrive har samlat lite kort information om vintervägslagen med viktiga datum och hållpunkter.

Kontakta oss:

BestDrive Tagene
Tagenevägen 15B
425 37 Göteborg

 

Ring oss på: 031-222 444

Mail: butik.goteborg@bestdrive.se

 Öppettider:

Måndag – torsdag. 08.00 – 17.00.

Fredag: 08.00 – 16.30.